Brainbubbels, Praktische Tips

[:nl]Dilemma op dinsdag[:]

[:nl]

-Dilemma op Dinsdag-

Iets nieuws op de Facebooksite van Bubbles and Basics! Wij willen graag jullie input vragen met Dilemma’s die iedere ouder misschien wel kent. Elke dinsdag post Sophie een van haar Dilemma’s binnen het huishouden met twee kleine kinderen, en wie wil mag reageren, tips geven, zijn mening geven, zijn inzichten met ons delen, enz. Waarom eten ze toch niet wat wij koken, hoe los jij dat thuis op? Waarom blijven ze in de winkel maar schreeuwen, wat doe jij dan? Maar ook algemenere dilemma’s zoals mag mijn kind wel op social media en zoals afgelopen dinsdag, is het goed om kinderen verantwoordelijkheid te geven en zo ja, waarom?

Het helpt vaak al als je weet dat je niet alleen staat met een Dilemma, of om even te horen hoe andere dat oplossen bij hun thuis.

Dus, doe lekker mee in het gesprek, deel jouw inzichten, jouw wijsheden, jouw opvoedkunde en meer!

Tot aanstaande dinsdag! Op Facebook onder Bubblesandbasics!

 [:]

Tagged , ,

About Katja Birkenstock

Ik ben moeder van twee fantastische dochters, vrouw van een hele creatieve man en leidster bij de naschoolse opvang. Verder vind ik veel dingen leuk, zoals nieuwe talen leren, goede boeken lezen, creatieve ideeën uitproberen, andere mensen op creatieve ideeën brengen, reizen, fotograferen en mediteren.
View all posts by Katja Birkenstock →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.